Κοινωνία Πολιτών σε Δράση: Το Κάπα3 γιορτάζει 4 χρόνια προσφοράς




Το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών-Κάπα3, κλείνει 4 χρόνια λειτουργίας και παροχής κοινωνικής προσφοράς, αναδεικνύοντας τα επιτεύγματα της Κοινωνίας των Πολιτών μέσα από πολυβραβευμένες δράσεις.

“Παιδί” του covid, το Κάπα3 ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2020 με σκοπό να συνδράμει με πρωτότυπο και βιώσιμο τρόπο στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, καθώς και σε κάθε συνάνθρωπό μας που νοσεί από καρκίνο.

Μέχρι τώρα, έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερους από 3000 ωφελούμενους σε όλη την ελληνική επικράτεια, με επικέντρωση των δυνάμεων μας σε ενέργειες κοινωνικής υποστήριξης προς πρόσωπα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, έχουμε λάβει πάνω από 15000 τηλεφωνικές κλήσεις ενώ παράλληλα έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερα από 800 δια ζώσης ραντεβού.

Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 60 Οργανισμούς Δημοσίου και Ιδιωτικού ενδιαφέροντος, καθώς και με περισσότερους από 50 νέους τελειόφοιτους και αποφοίτους ακαδημαϊκών ιδρυμάτων που επέλεξαν το Κάπα3 για τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, ενώ τέλος, έχουν καταγράφει 96000 ενεργοί χρήστες στην ιστοσελίδα μας κατά το 2023…και συνεχίζουμε δυναμικά!

Δείτε παρακάτω μια όμορφη δημιουργία της ομάδας του Καπα3 :

https://www.youtube.com/watch?v=XLhBasPjrLA 

Tο σίγουρο είναι ότι στις απρόβλεπτες καταστάσεις δεν υπάρχει εγχειρίδιο καθοδήγησης, εάν όμως η κοινωνία παραμείνει ενωμένη και προσπαθεί συνεργατικά, θα βρεθεί τρόπος ακόμα και γι' αυτό. 

Κλείσαμε τα 4 χρόνια ζωής και ήταν τόσο Δύσκολα, όσο και Δημιουργικά. 

Όμως, η ακράδαντη πίστη μας ότι η 
παροχή ίσων ευκαιριών προωθείται μέσω της αρχής της προσβασιμότητας και διαθεσιμότητας των υπηρεσιών, της πρόληψης των κοινωνικών αναγκών και της στόχευσης των διαθέσιμων πόρων, αμβλύνοντας τους παράγοντες που εμποδίζουν την παροχή υπηρεσιών σε όσους τις χρειάζονται, μας κάνει να συνεχίζουμε με την ίδια Δυναμική! 


Από όλους εμάς, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους εσάς: 
Ωφελούμενους, Συνεργάτες, Υποστηρικτές, Φίλους μας!

Χωρίς εσας τίποτα δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.


Με εκτίμηση, 
Μπίστα Ευαγγελή 
Υπεύθυνη Ανάπτυξης και Λειτουργίας Κάπα3 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.