BOTOX και ΣΙΛΙΚΟΝΗ: Μια ξεκαρδιστική παράσταση




BOTOX και ΣΙΛΙΚΟΝΗ: Μια ξεκαρδιστική παράσταση

Ετοιμαστείτε για άφθονο γέλιο με την κωμωδία "BOTOX και ΣΙΛΙΚΟΝΗ και γίνκαμι ΙΔΙΟΙ ΟΛΝΟΙ!" Η παράσταση, που ανέβηκε  στη Μελίκη  υπόσχεται μια απολαυστική εμπειρία με αστείες καταστάσεις, καυστικό χιούμορ και αιχμηρές ατάκες.

Στο έργο, μια ομάδα γυναικών, έρχονται αντιμέτωπες με τις ανησυχίες και τα διλήμματα της σύγχρονης κοινωνίας. Η πίεση για την αιώνια νεότητα, η εμμονή με την τελειότητα, οι έρωτες, οι φιλίες και οι οικογενειακές σχέσεις, όλα περνούν από το καυστικό πρίσμα της κωμωδίας.

Μέσα από μια σειρά από ξεκαρδιστικές σκηνές, οι ηθοποιοί καυτηριάζουν τα κοινωνικά στερεότυπα και τις ματαιότητες της εποχής. Η παράσταση "BOTOX και ΣΙΛΙΚΟΝΗ και γίνκαμι ΙΔΙΟΙ ΟΛΝΟΙ!" αποτελεί μια εύστοχη κριτική προς την εμμονή με την εξωτερική εμφάνιση, ενώ παράλληλα υμνεί τη γυναικεία φιλία και την αυθεντικότητα.

Πληροφορίες:

Χώρος: Μελίκη
Σενάριο & Σκηνοθεσία: Σούλα Χράσου
Παίζουν: Ειρήνη Ασλανίδου, Άννα Μαρία Γιαννοπούλου, Βαγγελής Καραντώνας, Γιώργος Κατσίκας, Δημήτρης Μπαρτζώκας, Τασούλα Ντόβα, Φούλα Ντόβα, Ελένη Πίπη, Βασίλης Τζίμος, Αχιλλέας Τσιάρας, Παρθένα Χαλιαμάντα





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.