Το HUAWEI MateBook D 14 2023 καινοτομεί στην απόδοση, τη συνδεσιμότητα και την έξυπνη εμπειρία χρήστη

Ήρθε στην Ελλάδα το HUAWEI MateBook D 14 2023, με επιδόσεις και μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας που εντυπωσιάζουν


 Μετά από την επιτυχημένη  παρουσίαση με θέμα "Creation of Beauty" της Huawei στο Ντουμπάι στις 12 Δεκεμβρίου, όπου ανακοινώθηκαν τα HUAWEI MatePad Pro 13.2'' και HUAWEI MateBook D 16, καθώς και τα Open-ear ακουστικά HUAWEI FreeClip, πλέον είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το HUAWEI MateBook D 14 2023, με τον νέο επεξεργαστή Intel® Core™ 12ης γενιάς, την ισχυρότερη κεραία Wi-Fi Metaline στην ιστορία της Huawei,καθώς και μια σουίτα έξυπνων λειτουργιών συνεδρίων.

Μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Είτε πρόκειται να εργαστείτε είτε να κάνετε χρήση πολυμέσων, η νέα γενιά HUAWEI MateBook D 14 2023 θα ικανοποιήσει τις ανάγκες, ειδικά των νέων, σε κάθε επίπεδο.

Κομψό και ελαφρύ, το HUAWEI MateBook D 14 2023 εντυπωσιάζει και με τα νέα γραφικά Intel® Iris® Xe που επιτρέπουν στον φορητό υπολογιστή να χειρίζεται με ευκολία, μια μεγάλη ποικιλία πολύπλοκων εργασιών.

Το HUAWEI MateBook D 14 2023 παρέχει επίσης καινοτόμες τεχνολογίες όπως Super Device, αναβαθμισμένο PC Manager και τη νέα τεχνολογία Personal Voice Enhancement.

Το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο παραγωγικότητας:  Είναι ένας απαραίτητος σύντροφος για τους νέους, στην καθημερινότητα τους.

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.