Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:


 
Σήμερα Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου θα μεταφέρει τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναλήψεως του Κυρίου στην Κατερίνη. Στη συνέχεια θα ομιλήσει με θέμα: «Ο προστάτης της Μακεδονίας, Άγιος Δημήτριος ο Θεσσαλονικεύς».

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Νησίου.

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Περιστάσεως Κατερίνης με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Πῶς συντελεῖ τό ἅγιο βάπτισμα στήν ἐν Χριστῷ ζωή» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
Από το Blogger.